Διαβάστε επίσης
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

facebook_icon

Σύνδεση στο forumclimax

Αναζήτηση
Χρήστες
Έχουμε 45 επισκέπτες συνδεδεμένους
Αρχική Όροι χρήσης

Καλώς ήρθατε στο mazi.org.gr, ιδιοκτησία της Ελληνικής Εταιρείας Διαταραχών Διάθεσης (ΜΑΖΙ). Παρακάτω παρατίθενται οι όροι χρήσης του ιστοχώρου μας με σκοπό να σας ενημερώσουν για τις πολιτικές που ακολουθούμε σε θέματα που σας ενδιαφέρουν. Παρακαλούμε να τους διαβάσετε εξ ολοκλήρου πριν προχωρήσετε στη χρήση αυτού του ιστοχώρου. Η επίσκεψη του διαδικτυακού τόπου mazi.org.gr αποτελεί για τον επισκέπτη ανεπιφύλακτη αποδοχή των κατωτέρω όρων.

Οι ήδη παρεχόμενες υπηρεσίες καθώς και οποιεσδήποτε νέες υπηρεσίες συμπεριληφθούν στο mazi.org.gr διέπονται από τους παρόντες όρους χρήσης, εκτός αν ρητά αναφέρεται κάτι διαφορετικό ή ειδικότερο.

1. Αποποίηση ιατρικής ευθύνης

Το ΜΑΖΙ δεν έχει κλινικό ρόλο, δεν προσφέρει κλινικές υπηρεσίες (ψυχιατρικές, φαρμακευτικές, ψυχοθεραπευτικές) και δεν τις υποκαθιστά με οποιονδήποτε τρόπο. Ο ιστοχώρος του έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμμία περίπτωση τα όσα αναγράφονται σε αυτόν δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την εξειδικευμένη ιατρική βοήθεια, γνώση και παροχή της κατάλληλης θεραπείας που προσφέρει ένας επαγγελματίας της ψυχικής υγείας. Το ΜΑΖΙ δεν προσφέρει εξατομικευμένες ιατρικές διαγνώσεις ή συμβουλές σχετικά με τη θεραπεία που πρέπει να ακολουθηθεί. Τυχόν συμβουλές που προέρχονται από μέλη ή επισκέπτες του ιστοχώρου μας επουδενί δεν πρέπει να αντικαταστήσουν τη θεραπεία που σας συνέστησε ο θεράπων ιατρός σας, ούτε μπορούν να θεωρηθούν ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια. Το ΜΑΖΙ δεν φέρει ευθύνη για το πως θα χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες που θα βρείτε στον ιστοχώρο του. Σας συνιστούμε να ζητάτε πάντοτε την συνδρομή ειδικού επαγγελματία ψυχικής υγείας πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση που αφορά είτε την δική σας θεραπεία είτε την θεραπεία άλλων.

Παρακαλούμε ζητήστε άμεσα επαγγελματική βοήθεια:

• αν κάνετε σκέψεις θανάτου ή αυτοκτονίας ή σκέψεις που θα μπορούσαν να βλάψουν εσάς ή τους άλλους.

• αν αισθάνεστε ότι δεν είστε σε θέση να φροντίσετε τον εαυτό σας.

• αν βρίσκεστε σε οποιαδήποτε κατάσταση βίας ή κακοποίησης.

• αν πιστεύετε πως για οποιονδήποτε λόγο κινδυνεύει η ψυχική ή/και η σωματική σας υγεία.

2. Περιορισμός ευθύνης - Απουσία εγγύησης – Εγκυρότητα περιεχομένου

Το περιεχόμενο του mazi.org.gr παρέχεται ως έχει, χωρίς καμμία εγγύηση ρητή ή τεκμαιρόμενη σχετικά με την εμπορευσιμότητα και την καταλληλότητά του για συγκεκριμένο σκοπό. Το ΜΑΖΙ εγγυάται μόνο ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, στα πλαίσια του εφικτού, ώστε το περιεχόμενο του ιστοχώρου του να είναι ακριβές και αληθές κατά τον χρόνο μετάδοσης του. Σε καμμία περίπτωση όμως το ΜΑΖΙ, όπως και οι συνεργαζόμενοι με αυτό, δεν αναλαμβάνουν καμμία υποχρέωση και δεν φέρουν καμμία ευθύνη όσον αφορά την εγκυρότητα, την πληρότητα, την ακρίβεια, την ορθότητα, την επικαιρότητα ή τη χρησιμότητα οποιασδήποτε πληροφορίας στο mazi.org.gr. Ως εκ τούτου, το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο mazi.org.gr σε καμμία περίπτωση δεν θα πρέπει να θεωρούνται αναμφισβήτητες και δεν αποτελούν προτροπή προς οποιαδήποτε συγκεκριμένη ενέργεια. Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται πως θα πρέπει να είναι σε θέση να αξιολογεί οποιοδήποτε περιεχόμενο και να είναι υπεύθυνος για οποιαδήποτε απόφαση λάβει σχετικά με αυτό. Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται πως επισκεπτόμενος το mazi.org.gr μπορεί να εκτεθεί σε περιεχόμενο απρεπές, απαξιωτικό, χυδαίο, επιθετικό, παραπλανητικό, παράνομο κτλ. Το ΜΑΖΙ, όπως και οι συνεργαζόμενοι με αυτό, δεν θα ευθύνονται για οποιαδήποτε τυχόν ζημία του επισκέπτη από τη χρήση του mazi.org.gr ή και των υπηρεσιών που παρέχονται μέσω αυτού. Συν τοις άλλοις, το ΜΑΖΙ, όπως και οι συνεργαζόμενες με αυτό εταιρείες ή τρίτοι, δεν ευθύνονται για την οποιαδήποτε διακοπή ή βλάβη κατά τον χρόνο μετάδοσης του mazi.org.gr, την έλλειψη ή παράλειψη κατά την παροχή της υπηρεσίας ή της μετάδοσης αυτής, την αδυναμία πρόσβασης, την απώλεια δεδομένων, την ύπαρξη ιού ή άλλων επιζήμιων συστατικών, την μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στα προσωπικά σας στοιχεία όπως και την επεξεργασία αυτών. Επισκέπτεστε το mazi.org.gr αποκλειστικά με δική σας πρωτοβουλία και ευθύνη.

3. Ευθύνη χρηστών – επισκεπτών:

Οι χρήστες αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν το www.mazi.org.gr gr για:

α. αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι - ή δύναται να είναι - παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις,

β. πρόκληση βλαβών σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο,

γ. αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου για το οποίο δεν υφίσταται ή/και δεν έχει εκχωρηθεί ή μεταβιβασθεί δικαίωμα μετάδοσης σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας),

δ. αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου το οποίο παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων,

ε. αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε υλικού το οποίο περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών,

στ. ηθελημένη ή αθέλητη παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας ή των διατάξεων,

ζ. παρενόχληση τρίτων με οποιοδήποτε τρόπο,

η. συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.

4. Εμπορικά σήματα και δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Ο ιστοχώρος mazi.org.gr και το περιεχόμενο αυτού είναι αποκλειστική ιδιοκτησία του ΜΑΖΙ. Έχετε το δικαίωμα να διαβάσετε, να κατεβάσετε, να αντιγράψετε, και να εκτυπώσετε οποιοδήποτε περιεχόμενο για αποκλειστικά προσωπική, οικιακή, μη εμπορική χρήση με την προϋπόθεση ότι δεν θα μεταβληθούν οποιαδήποτε στοιχεία υποδηλώνουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ή αποκλειστικής εκμετάλλευσης. Απαγορεύεται όμως αυστηρά η τροποποίηση, η παραποίηση και η επεξεργασία με οποιονδήποτε τρόπο, η διανομή, η αναδημοσίευση και η αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο τμήματος ή του συνόλου του περιεχομένου του mazi.org.gr για δημόσιο ή εμπορικό συμφέρον, χωρίς προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση του ΜΑΖΙ. Θα πρέπει πάντα να έχετε υπ' όψιν σας πως όλα όσα βλέπετε και διαβάζετε στο mazi.org.gr προστατεύονται από δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας , εκτός αν δηλώνεται διαφορετικά και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς να υπάρχει έγγραφη άδεια από το ΜΑΖΙ. Τυχόν παραβίαση των δικαιωμάτων αυτών επισύρει τις ποινές που επιβάλλει ο νόμος. Τα εμπορικά σήματα που περιλαμβάνονται στο mazi.org.gr αποτελούν κατατεθειμένα εμπορικά σήματα του ΜΑΖΙ όπως και των αντίστοιχων συνεργαζόμενων φορέων, οργανισμών, εταιρειών και προστατεύονται διεθνώς. Απαγορεύεται ρητά οποιαδήποτε χρήση ή/και παραποίηση των ως άνω εμπορικών σημάτων χωρίς την έγγραφη έγκριση του ΜΑΖΙ.

5. Φόρουμ

Το φόρουμ καλύπτεται από τους "Κανόνες εύρυθμης λειτουργίας", τους οποίους ο επισκέπτης καλείται να αποδεχτεί πριν εγγραφεί σε αυτό, και αποτελεί ξεχωριστό παράρτημα του παρόντος. Η εγγραφή στο φόρουμ σημαίνει και την αποδοχή των παρόντων όρων χρήσης, οι οποίοι σε περίπτωση σύγχυσης υπερισχύουν.

6. Απόρρητο και εμπιστευτικότητα

Η πρακτική που ακολουθούμε όσον αφορά το απόρρητό σας καλύπτεται από το "Προστασία προσωπικών δεδομένων", επίσης ξεχωριστό παράρτημα του παρόντος που συμπληρώνει τους παρόντες όρους χρήσης.

7. Παροχή άδειας για διαφημιστικούς λόγους

Το ΜΑΖΙ διατηρεί ρητώς το δικαίωμα ώστε σε όλες ανεξαιρέτως τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών που παρέχει στους χρήστες του ιστοχώρου του να προβάλλει διαφημιστικά μηνύματα κάθε τύπου, τεχνολογίας, διάστασης, και μεγέθους (stamp, banner, pop up, Webover, full view, popup, intersistial, Advertorials, text links κλπ).. Το ΜΑΖΙ δεν ευθύνεται για την επικοινωνία των χρηστών του με τρίτους παροχείς υπηρεσιών και προϊόντων που διαφημίζονται στο mazi.org.gr και για την οποιαδήποτε εμπορική συναλλαγή τυχόν προκύψει από τη μεταξύ τους σχέση. Σας υπενθυμίζουμε τον μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα του ΜΑΖΙ και πως βάσει του καταστατικού μας και της ελληνικής νομοθεσίας τα έσοδα από την αγορά διαφημιστικού χώρου στο mazi.org.gr διατίθενται στη λειτουργία και στις δράσεις του ΜΑΖΙ.

8. Σύνδεσμοι με άλλους διαδικτυακούς τόπους

Οι σελίδες του mazi.org.gr περιέχουν συνδέσμους ή παραπομπές προς άλλες ιστοσελίδες για λόγους διευκόλυνσης των χρηστών του παρόντος ιστοχώρου. Το ΜΑΖΙ δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων web sites και ιστοσελίδων στις οποίες παραπέμπει μέσω "δεσμών", hyperlinks ή διαφημιστικών δημιουργικών. Συνεπώς, ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιαδήποτε πληροφορία παρέχεται στις ιστοσελίδες αυτές όπως και για τυχόν ζημιές ή βλάβες που απορρέουν από αυτό το περιεχόμενο. Επισκέπτεστε τις ιστοσελίδες αυτές με δική σας ευθύνη και το ΜΑΖΙ δεν φέρει ευθύνη για τη χρήση που εσείς κάνετε. Σας υπενθυμίζουμε πως οι ιστοσελίδες αυτές μπορούν να υπόκεινται σε διαφορετικούς όρους χρήσης, τους οποίους και συνιστούμε να μελετήσετε. Για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη ή χρήση υπηρεσιών άλλων δικτυακών τόπων, ο χρήστης αναγνωρίζει, ότι πρέπει να απευθυνθεί απευθείας στα αντίστοιχα web sites και σελίδες, τα οποία και φέρουν ακέραια τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί, ότι το mazi.org.gr ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των web sites και των σελίδων στα οποία παραπέμπει ή/και ότι συνδέεται με αυτά καθ' οιονδήποτε άλλο τρόπο.

9. Έναρξη – διακοπή λειτουργίας υπηρεσιών

Το mazi.org.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή/και να διακόπτει προσωρινά ή/και μόνιμα μέρος ή το σύνολο των υπηρεσιών του με ή χωρίς προειδοποίηση προς τους χρήστες.

10. Προστασία ανηλίκων

Το mazi.org.gr και οι υπηρεσίες του προορίζονται για ενήλικες, με πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα. Το γεγονός αυτό, όμως, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο πρόσβασης στον ιστοχώρο μας από ανηλίκους, οι οποίοι παρά την παραπάνω οδηγία θέλησαν να εισέλθουν σε αυτόν, καθώς το ΜΑΖΙ δεν είναι σε θέση να ελέγχει πότε ο επισκέπτης δηλώνει ψευδή στοιχεία.

Η ραγδαία εξάπλωση του και η ολοένα αυξανόμενη χρήση του από όλο και μικρότερες ηλικίες, ηλικίες που κατά κανόνα δεν είναι σε θέση να αξιολογούν το περιεχόμενο των ιστοσελίδων που επισκέπτονται και να παίρνουν αποφάσεις σε σχέση με αυτό, αποτελούν αναμφισβήτητη πραγματικότητα.

Το ΜΑΖΙ συνιστά την προσοχή των γονέων και ζητά τη συνδρομή τους για τη διαφύλαξη των παιδιών καθώς όπως σε κάθε μέσο ελεύθερης πληροφόρησης έτσι και στο mazi.org.gr μπορεί να συναντήσει κανείς περιεχόμενο ακατάλληλο για ανηλίκους.

Το ΜΑΖΙ σας προτείνει να μιλήσετε στα παιδιά σας για τον τρόπο χρήσης του διαδικτύου, για τους κινδύνους που εγκυμονεί και για τα στοιχεία που δίνουν. Ρητά δηλώνεται πως η πλοήγηση στο mazi.org.gr δεν ενδείκνυται για ανηλίκους και το ΜΑΖΙ καθιστά τους γονείς ως αποκλειστικούς υπεύθυνους όταν αυτή γίνεται από τα παιδιά τους χωρίς την επίβλεψή και καθοδήγηση τους.

Κατά την εγγραφή στο φόρουμ ο επισκέπτης καλείται να δηλώσει αν είναι ή όχι άνω των 18 ετών. Το ΜΑΖΙ δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη αν ο επισκέπτης δηλώσει ψευδή στοιχεία και αν υποστεί οποιαδήποτε ζημία από τη δήλωσή του αυτή.

11. Δίκαιο και αναθεώρηση όρων χρήσης

Οποιαδήποτε διάταξη των παραπάνω όρων χρήσης καταστεί αντίθετη προς τον νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των υπολοίπων όρων χρήσης. Το ΜΑΖΙ διατηρεί το δικαίωμα νατροποποιήσει το περιεχόμενο των ανωτέρω όρων και προυποθέσεων χρήσης , ενημερώνοντας το παρόν σε ανύποπτο χρόνο. Οι τροποποιήσεις αυτές τίθενται σε ισχύ άμεσα με την εμφάνιση τους στον διαδικτυακό τόπο χωρίς να επιβάλλεται η προσωπική ενημέρωση των χρηστών παρά μόνο μέσα από την σελίδα αυτή. Κάθε αναθεώρηση είναι δεσμευτική για τον χρήστη – επισκέπτη, γι' αυτό και εφιστούμε την προσοχή του χρήστη ώστε να επισκέπτεται ταχτικά την παρούσα ιστοσελίδα και να ενημερώνεται για τους τρέχοντες όρους που τον δεσμεύουν.

12. Αποδοχή όρων χρήσης - αποζημίωση

Χρησιμοποιώντας αυτήν την ιστοσελίδα δηλώνετε πως έχετε διαβάσει, κατανοήσει και αποδεχτεί πλήρως τους παραπάνω όρους χρήσης. Σε περίπτωση που δεν αποδέχεστε τους όρους χρήσης αυτής της ιστοσελίδας παρακαλούμε να την εγκαταλείψετε και να μην τη χρησιμοποιήσετε. Για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια προκύψει έπειτα από δική σας παραβίαση των παρόντων όρων και προϋποθέσεων ή οποιαδήποτε δραστηριότητα σχετικά με την σύνδεση σας (περιλαμβανομένης αμελούς ή παράνομης συμπεριφοράς) ή υπαιτιότητας οποιουδήποτε άλλου ατόμου κάνοντας χρήση της δικής σας σύνδεσης, συμφωνείτε να αποζημιώσετε, να υπερασπίσετε και να μην θεωρήσετε υπαίτια την Ελληνική Εταιρεία Διαταρχών Διάθεσης (ΜΑΖΙ), τους διαχειριστές του διαδικτυακού του τόπου ή τους τρίτους συνεργάτες του.