Διαβάστε επίσης
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

facebook_icon

Σύνδεση στο forumclimax

Αναζήτηση
Χρήστες
Έχουμε 47 επισκέπτες συνδεδεμένους
Αρχική Για Ειδικούς
Ένας οδηγός της Εταιρείας Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας (ΕΠΑΨΥ)
Γράμμου 61-63, 151 24 Μαρούσι
Τηλ.: 210 - 61 41 350/1
Φαξ:  210 - 61 41 352

Μπορείτε να κατεβάσετε τον οδηγό σε ηλεκτρονική μορφή (pdf) εδώ.

 

Οι οδηγίες που περιλαμβάνονται στον οδηγό έχουν σχεδιαστεί για το προσωπικό που εργάζεται στις υπηρεσίες ψυχικής υγείας και αποσκοπούν:

1. Στην προαγωγή της ενημέρωσης και της κατανόησης της διερμηνείας στις υπηρεσίες ψυχικής υγείας

2. Στην παρουσίαση της γνώσης και των πρακτικών δεξιοτήτων που απαιτούνται για την αποτελεσματική συνεργασία με τους διερμηνείς και τους πελάτες

3. Στην παροχή πρόσβασης σε επιπλέον πληροφορίες και πηγές που θα βοηθήσουν στη συνεργασία με τους διερμηνείς στις υπηρεσίες ψυχικής υγείας.

Περισσότερα...

 

Πρακτικός οδηγός για την υποστήριξη των αιτούντων άσυλο και των προσφύγων ώστε να ασκούν τα δικαιώματά τους και να ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους στην Ελλάδα.

Περισσότερα...

 

Ο Οδηγός απευθύνεται στους εργαζόμενους στα καταστήματα κράτησης(σωφρονιστικούς υπαλλήλους, ψυχολόγους, κοινωνιολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, νοσηλευτές, γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, εκπαιδευτικούς κλπ) και στοχεύει στην πρόληψη της αυτοκτονίας των κρατουμένων. Παρέχονται πληροφορίες για τους παράγοντες που αυξάνουν τον κίνδυνο να γίνει ένας κρατούμενος αυτοκαταστροφικός, περιγράφεται η συμπεριφορά του και τα προειδοποιητικά σημάδια που δίνει στο περιβάλλον του και υποδεικνύονται τρόποι παρέμβασης.

Περισσότερα...

 

Ο Οδηγός απευθύνεται στους γιατρούς, τους νοσηλευτές και τους υπόλοιπους εργαζόμενους στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας. Στόχος του οδηγού είναι να κατατοπίσει τους εργαζόμενους σχετικά με το πρόβλημα της αυτοκτονίας και να υποδείξει τρόπους αναγνώρισης και χειρισμού του αυτοκαταστροφικού ασθενή.

Περισσότερα...

 
Περισσότερα Άρθρα...