Διαβάστε επίσης
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

facebook_icon

Σύνδεση στο forumclimax

Αναζήτηση
Χρήστες
Έχουμε 43 επισκέπτες συνδεδεμένους
Αρχική Επικοινωνία


 

 

 

 

Μπορείτε να επικοινωνείτε με την Ελληνική Εταιρεία Διαταραχών Διάθεσης "ΜΑΖΙ"
με τους εξής τρόπους:
 
1. Τηλ: 801 1000 201 (ΑΠΟ ΣΤΑΘΕΡΟ, αστική χρέωση για όλη την Ελλάδα)
           217-7242251 (ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟ)

 

Ώρες επικοινωνίας: Καθημερινές (ΕΚΤΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ) 12:00 - 15:00 και 17:00 - 21:00
Οι ώρες είναι ενδεικτικές. Αν δεν μας βρείτε, μπορείτε να αφήσετε μήνυμα στον τηλεφωνητή με το όνομα σας και ένα προσωπικό τηλέφωνο (δυνατά και καθαρά) και θα σας καλέσουμε μόλις μπορέσουμε (τηρείται το απόρρητο).

 Θερμή παράκληση: Όταν μας αφήνετε μήνυμα στον τηλεφωνητή:
1. να αφήνετε τηλεφωνικό νούμερο στο οποίο επιθυμείτε να σας καλέσουμε (δεν έχουμε τρόπο να "δούμε" το νούμερο από το οποίο μας καλέσατε),
2. εκφωνήστε το τηλεφωνικό νούμερο, αργά και καθαρά (πολλές φορές, δεν ακούγεστε καθαρά ή μιλάτε τόσο γρήγορα που είναι αδύνατο να αποκρυπτογραφήσουμε τι λέτε),
3. να είστε προσεκτικοί ώστε να αφήνετε το σωστό τηλεφωνικό νούμερο (πολλές φορές, αφήνετε λάθος νούμερο και δεν έχουμε τρόπο να σας καλέσουμε).

Σε κάθε μία από αυτές τις περιπτώσεις, το αποτέλεσμα είναι πως δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Αυτό μας στεναχωρεί καθώς είναι πολύ πιθανό να νιώσετε ότι σας αγνοούμε ενώ η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική. Σας ζητάμε λοιπόν να είστε περισσότερο προσεκτικοί ώστε να καταφέρουμε να επικοινωνήσουμε και να είμαστε ΜΑΖΙ σας!!
Τέλος, να γνωρίζετε ότι το τηλέφωνο από το οποίο θα σας καλέσουμε εμφανίζεται απόρρητο.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η γραμμή 801 1000 201 δεν είναι συμβουλευτική γραμμή ή γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης. Παρέχονται αποκλειστικά πληροφορίες για το σωματείο ΜΑΖΙ και τις ομάδες αυτοβοήθειας.

Το ΜΑΖΙ δεν είναι Κέντρο Ψυχικής Υγείας και δεν παρέχει κλινικές υπηρεσίες (συμβουλευτική, ψυχοθεραπεία).

 

2. E-mail: info@mazi.org.gr

Σημείωση: Όταν στέλνετε βιογραφικά, παρακαλούμε πολύ να διευκρινίζετε και τον λόγο για τον οποίο τα στέλνετε. Σας διευκρινίζουμε πως στο ΜΑΖΙ δεν υπάρχουν θέσεις μισθωτής εργασίας. Επίσης, καθώς το ΜΑΖΙ δεν παρέχει κλινικές υπηρεσίες, δεν παρέχει ευκαιρίες πρακτικής στη συμβουλευτική και την ψυχοθεραπεία.

 

 

 

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το