Διαβάστε επίσης
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

facebook_icon

Σύνδεση στο forumclimax

Αναζήτηση
Χρήστες
Έχουμε 46 επισκέπτες συνδεδεμένους
Αρχική Προτάσεις

Εδώ θα μπορείτε προοδευτικά να βρείτε προτάσεις για βιβλία και ταινίες που ασχολούνται με τις Διαταραχές Διάθεσης ή με θέματα ψυχικής υγείας γενικότερα. Ειδικότερα στις Προτάσεις για ταινίες, θα βρείτε κινηματογραφικές παραγωγές, μικρού μήκους ταινίες, καρτούν, ντοκυμαντέρ και συνεντεύξεις σχετικά όχι μόνο με τις διαταραχές διάθεσης αλλά και άλλα θέματα ψυχικής υγείας (γενικά ή σχετικά με συγκεκριμένες διαταραχές), ανθρώπινων σχέσεων, εξάρτησης από ουσίες κλπ. Μπορείτε επίσης να βρείτε πληροφορίες για ημερίδες, ομιλίες, συνέδρια, σεμινάρια και γενικότερα δρώμενα που αφορούν την ψυχική υγεία.

Αν έχετε να προτείνετε κάποιο βιβλίο ή κάποια ταινία/ντοκυμαντέρ ή ημερίδα/σεμινάριο συναφή με αυτά τα θέματα, μπορείτε να στείλετε την πρόταση σας στο email: info@mazi.org.gr.

* Οι περιλήψεις - περιγραφές των προτεινόμενων βιβλίων προέρχονται από τον εκδότη του αντίστοιχου βιβλίου ή από το οπισθόφυλλλο (όπου παρέχεται).

Παράκληση: Συνοδέψτε την πρόταση σας με ένα κείμενο που να περιέχει μια βασική περιγραφή: π.χ. για βιβλίο: συγγραφέας, εκδότης, έτος έκδοσης και περίληψη. Για ταινία/ντοκυμαντέρ: βασικοί συντελεστές, έτος κυκλοφορίας, περίληψη. Για ημερίδα, σεμινάριο, συνέδριο κλπ: τόπο και χρόνο διεξαγωγής, φορέας/υπεύθυνος, κόστος συμμετοχής και στοιχεία επικοινωνίας (π.χ. τηλ, email, site κλπ)

Σημείωση: η τελική επιλογή των προτάσεων εναπόκειται στην κρίση των διαχειριστών του site.