Διαβάστε επίσης
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

facebook_icon

Σύνδεση στο forumclimax

Αναζήτηση
Χρήστες
Έχουμε 238 επισκέπτες συνδεδεμένους
Αρχική Στηρίξτε μας Εγγραφή μελών - έλα ΜΑΖΙ!

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για την Ελληνική Εταιρεία Διαταραχών Διάθεσης - ΜΑΖΙ!

art


Μέλη έχουν δικαίωμα να γίνουν – με την υποβολή αίτησης και την καταβολή ετήσιας συνδρομής:
 
α) Όλοι οι άμεσα ενδιαφερόμενοι, π.χ. άτομα στα οποία έχει διαγνωσθεί Διαταραχή Διάθεσης, άτομα που πιστεύουν ότι πάσχουν από Διαταραχή Διάθεσης, οι συγγενείς και φίλοι των ατόμων που πάσχουν ή πιστεύουν ότι πάσχουν από διαταραχή διάθεσης.
 
β) Πρόσωπα  που ενδιαφέρονται με οποιονδήποτε τρόπο να στηρίξουν τους σκοπούς του ΜΑΖΙ (ο πιο απλός τρόπος είναι να γίνετε μέλη του ΜΑΖΙ)


Η διαδικασία εγγραφής στο ΜΑΖΙ αποτελείται από δύο στάδια:
 
Α) Στο πρώτο στάδιο σας ζητούμε να απαντήσετε στις ερωτήσεις που θα βρείτε παρακάτω, ώστε να σας γνωρίσουμε καλύτερα.

Β) Στο δεύτερο στάδιο, γίνεται η εγγραφή σας ως μέλος του ΜΑΖΙ με την καταβολή της ετήσιας συνδρομής, 40 ευρώ 30 ευρώ*.

Ειδική ετήσια συνδρομή για άνεργους και φοιτητές: 20 ευρώ 10 ευρώ* (χρειάζεται να μας αποστείλετε κάποιο αποδεικτικό ανεργίας ή φοίτησης - αφού έχετε στείλει την φόρμα εγγραφής. Το αποδεικτικό αυτό μπορείτε να το στείλετε είτε ταχυδρομικά στην διεύθυνση Ελληνική Εταιρεία Διαταραχών Διάθεσης "ΜΑΖΙ", Ήρας 54, 141 21 Ν. Ηράκλειο Αττικής, είτε με φαξ στο 210-2852925, είτε με email στο info@mazi.org.gr. )

* Η Γενική Συνέλευση της 26ης Σεπτεμβρίου 2015 αποφάσισε ομόφωνα την περαιτέρω μείωση της ετήσιας συνδρομής, λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών. Η μείωση ισχύει για τις συνδρομές που αφορούν το έτος 2016 και εφεξής.

Η καταβολή της ετήσιας συνδρομής γίνεται στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

Eurobank

Αριθμός λογαριασμού: 0026.0186.66.0200469597

Δικαιούχος: ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΤΑΡΑΧΩΝ ΔΙΑΘΕΣΗΣ

IBAN: GR 5802601860000660200469597

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Παρακαλούμε πολύ στην αιτιολογία της κατάθεσης σημειώστε το ονοματεπώνυμο σας και την λέξη "συνδρομή".

Κρατήστε το αποδεικτικό της κατάθεσης σας (μπορεί να σας ζητηθεί για την συμμετοχή σας σε προγράμματα που απευθύνονται στα μέλη του σωματείου) και στείλτε μας ένα αντίγραφο είτε ταχυδρομικά στην διεύθυνση Ελληνική Εταιρεία Διαταραχών Διάθεσης "ΜΑΖΙ", Ήρας 54, 141 21 Ν. Ηράκλειο Αττικής, είτε με φαξ στο 210-2852925, είτε με email στο info@mazi.org.gr  

 

Τα εγγεγραμμένα και οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του ΜΑΖΙ έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες – προγράμματα του ΜΑΖΙ. Μόνο τα ταμειακά ενήμερα μέλη μπορούν να συμμετέχουν στις ομάδες αυτοβοήθειας. Σας υπενθυμίζουμε ότι το ΜΑΖΙ ως μη κερδοσκοπικό σωματείο βασίζεται στην εθελοντική συνεισφορά των μελών του.


Η εγγραφή είναι υποχρεωτικά επώνυμη. Όμως, βασική και αυστηρή αρχή του ΜΑΖΙ είναι η τήρηση και η προστασία του απορρήτου των πληροφοριών σας.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Η παρακάτω φόρμα αφορά αποκλειστικά μόνο όσους θέλουν να γίνουν μέλη του ΜΑΖΙ, όπως αυτό περιγράφεται παραπάνω, δηλαδή με την καταβολή ετήσιας συνδρομής. Για οποιοδήποτε άλλο θέμα, παρακαλείσθε να στείλετε απλό email στο info@mazi.org.gr.

 

Μπορείτε να κατεβάσετε τη φόρμα εγγραφής μελών από τον παρακάτω σύνδεσμο, να τη συμπληρώσετε και να τη στείλετε στο info@mazi.org.gr.

ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΩΝ

 

Κράτα το